Posa't la gorra 2018

chuki

Benvolgudes famílies,
Ens plau comunicar-vos que el proper dissabte 12 de maig l'Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) a Tarragona celebrarà la 16a edició de la Campanya de sensibilització "Posa't la Gorra!" a PortAventura Park. Aquesta és una festa que té com a propòsit sensibilitzar i donar a conèixer a la societat l'existència del càncer infantil i poder assolir els projectes que du a terme l'entitat.


L'Associació de Nens amb Càncer (AFANOC), des de l'any 1988, treballa per millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies; al llarg de la seva trajectòria, l'entitat ha posat en marxa programes i serveis i ha treballat en la millora de la salut psicosocial de totes aquestes. Des de l'any 2004, degut a la demanda d'un grup de pares i mares d'infants amb càncer de la Demarcació de Tarragona, tenim una delegació a aquesta zona, per tal de respondre a les necessitats concretes del territori i, així, donar cobertura a nivell psicosocial a les famílies que ho necessitin. Des del 2013, també tenim una delegació a Lleida amb la mateixa finalitat

Un dels objectius fixats és el d'obtenir recursos per garantir els serveis que fins ara ofereix l'AFANOC i per seguir mantenint La Casa dels Xuklis; una casa d'acollida per aquelles famílies amb un infant amb càncer, que s'han de desplaçar del seu lloc d'origen a Barcelona per rebre tractament als hospitals de referència.
Per tot això, necessitem un any més el vostre suport. La vostra ajuda ens resulta imprescindible per assolir les nostres fites. Esperem que us animeu a col·laborar i ens ajudeu a que el 12 de maig, PortAventura Park torni a estar ple de gorres solidàries.
La campanya consisteix en un gest solidari: posar-se la gorra. Així doncs, amb la compra de la gorra d'aquest any s'obtindrà directament l'entrada oficial per entrar a PortAventura Park. L'entrada amb la gorra té un cost de 21€.

Per adquirir les gorres que desitgeu, podeu passar per la secretaria de l'escola del c/ Creus  i fer el pagament. Una vegada la tingueu, sapigueu que us permet l'accés gratuït a PortAventura Park, podent gaudir de totes les seves instal·lacions a més de poder participar de 10.00h a 14.00h a tots els tallers i activitats que organitza l'AFANOC a la plaça de la Xina.

Us hi esperem!!
Desitgem que sigui del vostre interès. Us animem a conèixer més la nostra entitat i la Campanya "Posa't la Gorra!" al web www.afanoc.cat
Gràcies per fer-ho possible un any més!
Miguel Javaloy Delegat d'AFANOC a Tarragona

LEMA

FEM-NOS SENTIR!!

lengua comunicacion