MENJADOR

MENJADOR 

Benvolguts pares i mares.

Aquest mes d'octubre, comencem una nova manera de gestionar el menjador, seguint la línia de planificació marcada per la certificació de qualitat ISO 2015 que ens impulsa a la millora sistemàtica de les diferents àrees que composen l'escola.

  • Hem introduit una nova manera de comprar els tíquets, més àgil i còmoda. Recordeu que cal comprar els tíquets i després VALIDAR, és a dir, distribuir els tíquets comprats en el calendari que apareix. Automàticament es genera el llistat d'alumnes que es queden a menjador. Us demanem que ho feu amb temps i sempre abans de les 10 del matí per tal de millorar la gestió de la cuina.

 

  • Començarem a l'octubre a emprar l'empremta digital com a registre d'entrada al menjador, fet que agilitza el control d'entrada, més ràpid i més detallat. Ho farem a poc a poc, ja que aquet primer any, cal prendre les empremtes a tots els alumnes que hagin portat l'autorització i això ens portarà una mica de feina.

 

  • El menjador segueix gestionat per l'escola, però compta amb l'assessorament de l'empresa Àgora que ens ha de permetre enriquir i millorar la gestió tècnica de la cuina, facilitar més varietat en els menús, més rics, més orientats a donar a conèixer als alumnes i les famílies una sèrie d'aliments poc coneguts de vegades i altres més habituals però poc valorats des del punt de vista nutricional.Adaptació del menú per a alumnes amb al.lergies i/o altres necessitats

 

  • Àgora ens permet compartir la seva experiència tècnica en alimentació, per oferir uns menús simpàtics, estimulants, amb novetats d'aliments i una preparació acurada, equilibrada, natural i de qualitat, garantint els processos sanitaris i tècnics tan rigorosos en una escola que obté la certificació de qualitat tant en el procés d'ensenyament aprenentatge com en el menjador, com a garantia del bon fer que ens proposem cada curs. 

 

  • Animació a l'hora del menjador.També a les dues de la tarda, els alumnes que es queden al menjador gaudiran de l'ànimació del Dídac que cada dilluns realitzarà un taller de música de percusió obert a tothom, el dimecres la Rocío obrirà el seu taller de dansa i moviment, de motricitat també de dues a tres i el dijous realitzarem concursos de bitlles catalanes a la mateixa hora.

Tot un seguit de'actuacions que persegueixen una sola finalitat, donar el millor servei educatiu a les nostres famílies.

Gràcies per la vostra confiança.

Menú dinar           Menú sopar(proposta)