INAUGURACIÓ DEL CURS 2018-19

 El Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer de Cambrils inaugura oficialment el nou curs


En motiu de l'any Vidal i Barraquer el lema escollit és "Som Vidal i Barraquer"

El Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer de Cambrils ha inaugurat oficialment el curs 2018/2019 aquest dimecres a la tarda, coincidint amb el dia en què va néixer el Cardenal Vidal iBarraquer fa cent cinquanta anys. Tot el professorat i l'alumnat de l'escola, en les etapesd'infantil, primària i secundària, han participat en aquest acte que ha tingut lloc al Parc delPinaret de Cambrils, a excepció de l'alumnat de P3, que han fet festa a la pròpia escola.


Durant l'acte, s'ha recordat la figura del Cardenal de la Pau a través de lectures i d'un teatre que ha comptat amb la participació d'alumnes i professors. També hi ha hagut espaiper les actuacions musicals, l'última de les quals ha finalitzat quan el miler d'alumnes del centre han alçat unes plantilles de mans on hi havia imprès el hastag amb el lema delcurs: "#SomVidaliBarraquer". Per cloure la trobada, l'escola ha ofert un berenar a tot
l'alumnat.


"Som Vidal i Barraquer", el lema del nou curs.


El lema que vehicula les diferents activitats curriculars i no curriculars que es realitzen durant el curs a l'escola és enguany "Som Vidal i Barraquer". D'aquesta manera el col·legi es suma a les activitats programades en motiu del 150è aniversari del naixement i el 75è aniversari de la mort d'aquest fill il·lustre de Cambrils reconegut internacionalment com a Cardenal de la Pau.

Trobareu fotografies a l'àlbum fotogràfic o galeria dins la web del centre.