El menjador

 

summer-2002875 1920

 

 

LA CUINA.-

 L'Eduard, la Marcelina i la Isabel s'encarreguen ,cada dia ,de cuinar per a tota l'escola els diferents menús que es necessiten per donar el servei a les necessitats de l'alumnat. Menú mensual i menú adaptat per a alumnes  (sense fructosa, sense fruits secs, sense gluten, sense lactosa, sense ou, sense carn de porc, sense PLV,sense llegum, especials dieta.) Cada dia hi posen tot el seu esforç per a que sigui gustós i estigui al punt.

L'empresa Àgora ens busca productes de bona qualitat i de proximitat fent una aposta per:

  • Realitzar un menú equilibrat,  amb l'assessorament de la dietista nous plats i diferents maneres de cuinar per a que els nostres alumnes tinguin una bona alimentació, sana, i gustosa.
  • Introduir  productes ecològics com pasta  i llegums a la dieta,
  • Elaborar plats amb productes nous com quinoa i tofu que porten proteïna vegetal, molt més sana que la proteïna animal.

L'EQUIP DE MONITORS.

Un equip de monitors i monitores amb el Francesc Domingo com a coordinador, format per la Carla amb alumnes de primer, el Dani amb alumnes de segon, l'Anna amb alumnes de 3r, la Sara amb alumnes de 4t, el Miquel amb els alumnes de 5è i un grup de professors de l'escola amb alumnes de 6è.

Un grup de monitors que estan cada dia amb els alumnes, dins el menjador, que coneixen els hàbits dels alumnes i que els eduquen en el menjar bé, l'ordre i la convivència. Els alumnes després surten al pati on poden trobar espais lúdics lliures o bé dirigits pels monitors/monitores i que també comptem amb el Paco i la  seva senyora,   del club de bitlles catalanes ,que cada dijous organitzen el joc i els conviden a particpar en jornades extraescolar i competicions.

 

  • Galeries
  • Projectes
  • FEAC o Escola de Pares
  • Contacte

Accedeix a les fotografies de tots els nostres events, celebracions, conferències, excursions...

   
Read More

    

 
Read More

Si vols inscriure't al FEAC, envia un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  o truca al telèfon 977369809 Indicant el teu nom, telèfon i curs dels teus fills i si vol tarda o nit.

 

 

 

familia feliz con fondo en bajaMÉS INFORMACIÓ. CLICA A LA IMATGE

Read More

Contacte

Podeu contactar amb el col·legi enviant un e-mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Petició de certificats

Els certificats degudament sol·licitats, es podran recollir a la Secretaria del centre, per a la persona interessada, en un termini mínim de DOS DIES després d'haver fet la sol·licitud.

La documentació que es demani ha de ser recollida per l'interessat/da. En cas contrari, cal adjuntar autorització signada i fotocòpia del DNI/passaport/NIE del sol·licitant.

Cal que descarregueu els fitxers PDF, clicant sobre la icona.

Un cop omplerts i signats ens els feu arribar personalment o per correu electrònic escanejats.


Descarregar els certificats.

Read More

Plataforma Educativa

10 receta-para-la-vuelta-al-cole 0 big

MENÚ         SOPAR       EL MENJADOR

 applus logo 1

Canal Youtube