Un castell gegant és el motiu central de l’acte de la Marató que ha fet enguany el Vidal i Barraquer

El Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer ha interpretat el lema de la Marató d’enguany “minories que fan una majoria” realitzant un castell gegant al pati amb la participació de tot l’alumnat i professorat de l’escola. L’element protagonista han estat unes capses de cartró tematitzades de castellers gràcies a la feina realitzades per alumnes dels diferents cursos durant l’hora de plàstica. Així, inspirant-se en les tradicionals pinyes castelleres en les quals totes les peces es troben per ajudar-se a construir i fer possible la construcció del projecte. En aquest cas, tot l’alumnat ha bolcat en aquest castell il·lusions, esperances i molta energia per construir un símbol que els ha representat a tots. Per això, els castellers han anat creuant el pati, passant per diferents mans d’alumnes de totes les etapes, és a dir, Infantil, Primària i ESO. 

01 Marató al VIB

A més d’aixecar el castell, l’acte ha comptat amb la lectura d’un manifest a partir del qual, el Vidal i Barraquer es suma als milers d’associacions i entitats del territori que organitzen desinteressadament i per iniciativa pròpia activitats de promoció de La Marató i col·laborant així en aquest esdeveniment solidari. L’acte ha comptat també amb la presentació de cartells creats per l’ocasió pels alumnes de 3r d’ESO que fan l’activitat d’expressió artística i pels balls de l’alumnat de 4t d’ESO. 

 

L’activitat ha posat el punt i final a unes setmanes en les que s’ha fet una intensa tasca de sensibilització al voltant de les Malalties Minoritàries. Hi ha hagut xerrades amb especialistes de la matèria i diferents reflexions al voltant del tema. Tot plegat per conèixer millor aquestes malalties que són poc visibles a causa de la seva baixa incidència , cosa que provoca en els malalts sentiments de solitud, aïllament i incomprensió. Tanmateix són malalties greus, cròniques i generalment degeneratives, amb un alt risc de mortalitat. Els malalts, que sovint pateixen un llarg procés fins a ser diagnosticats, s’enfronten després a un panorama poc encoratjador ja que existeixen pocs tractaments efectius i no es destinen suficients recursos per la recerca. 

Uns 1.500 euros recaptats

Un any més les famílies s’han implicat en la celebració d’aquest acte fent diferents aportacions econòmiques solidàries. Encara no s’ha finalitzat el recompte final però es calcula que s’hauran recollit més de 1.500 euros que es faran arribar a La Marató. 

 

El Pessebre Vivent

Les activitats per celebrar el Nadal a l’escola continuaran ara amb el Pessebre Vivent que es celebrarà el proper dimecres i dijous 18 i 19 de desembre a partir de les 15.15h. Les entrades es poden adquirir ja a través del TPV Escola. 

  • Galeries
  • Projectes
  • FEAC o Escola de Pares
  • Contacte

Accedeix a les fotografies de tots els nostres events, celebracions, conferències, excursions...

   
Read More

    

 
Read More

Si vols inscriure't al FEAC, envia un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  o truca al telèfon 977369809 Indicant el teu nom, telèfon i curs dels teus fills i si vol tarda o nit.

 

 

 

familia feliz con fondo en bajaMÉS INFORMACIÓ. CLICA A LA IMATGE

Read More

Contacte

Podeu contactar amb el col·legi enviant un e-mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Petició de certificats

Els certificats degudament sol·licitats, es podran recollir a la Secretaria del centre, per a la persona interessada, en un termini mínim de DOS DIES després d'haver fet la sol·licitud.

La documentació que es demani ha de ser recollida per l'interessat/da. En cas contrari, cal adjuntar autorització signada i fotocòpia del DNI/passaport/NIE del sol·licitant.

Cal que descarregueu els fitxers PDF, clicant sobre la icona.

Un cop omplerts i signats ens els feu arribar personalment o per correu electrònic escanejats.


Descarregar els certificats.

Read More

Plataforma Educativa

10 receta-para-la-vuelta-al-cole 0 big

MENÚ         SOPAR       EL MENJADOR

 applus logo 1

Canal Youtube