MARATÓ de TV3

 

                                      

 

En motiu de la MARATÓ de TV3               

  #SomVidaliBarraquer... amb la MARATÓ de TV3 

Benvolguts pares i mares,

 


   El diumenge dia 16 de desembre, un any més, La Marató de TV3 vol dedicar una jornada a compartir entre la població una realitat que ens pot tocar de ben prop,i que malauradament té una incidència força important; El Càncer,en totes les seves versions.

 


La lluita contra el càncer és una lluita de tots, de tota la societat.
Quan algú emmalalteix , tot el seu voltant emmalalteix.
Malalts i especialistes no poden quedar-se sols en aquesta lluita titànica
Encara hi ha molt per fer en el camp de la prevenció, de la cirugia, dels tractaments i fins i tot de l'acompanyament psicològic i afectiu de les persones que lluiten per plantar-li cara.

 


Aquest any també ens volem afegir al milers d'associacions i entitats de Catalunya que organitzen desinteressadament i per iniciativa pròpia activitats de promoció de La Marató i participar de la seva festa solidària .
És per tot això que enguany l'escola celebrarà el 14 de desembre un mosaic gegant on hi participaran tots els alumnes de l'escola.

 


Amb aquest gest pretenem recaptar fons per la investigació, i al mateix temps solidaritzar-nos amb les persones que pateixen aquesta malaltia.

 


L'aportació mínima com ja va sent habitual aquests últims anys és de 1€ tot i que la vostra solidaritat pot ser tan generosa com us plagui.
Els alumnes poden fer l'aportació directament al tutor de cada classe.
A cada alumne se li donarà un llaç d'un dels colors que configuraran el mosaic que simbolitzarà tots els tipus de càncers.

 


Molt agraïts, per endavant.                           

 

                             

 

                                                                                       El claustre de professors