Xandalls / bates

 
BATA I  XANDALL PER AL PROPER CURS.


Benvolguts pares i mares.


 Per adquirir les bates i els xandalls de l'escola, podeu passar per la secretaria del centre de l'edifici La Salle, on hi ha en una perxa una bata i un xandall de cada mida per tal de poder emprovar-los i després fer la compra online  amb la certesa de la talla que es necessita.


Es tracta de l'equip per a la realització de l'educació física  i les bates només  per a infantil i primària. 

ninos-sonriendo 06PERQUÈ?


Hem buscat un model més al dia i amb uns materials més agradables (50%cotó, 50% poliéster) i ho gestionem amb la seguretat de treballar amb una empresa que ens dona un servei a tots els centres conjunts de la xarxa Vedruna catalunya. Per a la selecció de l'empresa hem valorat que ens donés un bon servei personal per al col.lectiu de 35 escoles, que la matèria fos d'una bona qualitat i que el producte fos elaborat al país, a fi de que tota la gestió afavoreixi les persones que hi vivim.COM COMPRAR?


Cal entrar a la web del centre, i després de posar la vostra contrasenya i accedir a l'interior de la intranet de l'escola, apareix un botó on diu botiga online. El pagament es fa amb tarja bancària directament en fer la comanda.


En l'apartat de la botiga VIDAL I BARRAQUER és on es mostren les imatges dels productes que hi podreu comprar i on hi ha tota la informació sobre com fer la compra, quan la rebreu, com cal fer la devolució si no és la mida adequada,.....


L'escola posa a disposicició de les famílies una perxa amb bates i xandalls de totes les mides a  l'edifici la Salle en horari  de 3 a 5 de la tarda on es pot emprovar el model de cada producte amb totes les talles. També disposem d'ordinadors per a ensenyar-vos si cal, com fer la gestió de la compra en cas de dubte.

 

nio-cara-chocolate


Nova equipació

  

 

 


guia per a realitzar la compra

nio-inteligente-gafas-cara-empollon

 

 

 

 

 

Per a més informació, podeu consultar a la web del centre o bé dirigir-vos a la secretaria del centre.

 applus logo 1