Inauguració oficial del curs 2019/2020

El Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer de Cambrils ha inaugurat oficialment el curs 2019/ 2020. Al llarg de la jornada han tingut lloc diferents activitats amb la participació de tot l’alumnat de l’escola, des de P3 fins a 4t d’ESO. 

 

Els més petits, és a dir, l’alumnat d’Infantil han comptat amb un grup d’animació que els ha ofert un espectacle de bombolles, un taller de pintacares i diferents cançons i balls. Els nens i nenes també han participat en un acte conjunt amb l’alumnat d’ESO al pati del col·legi Vedruna en el que un grup de nois i noies de l’escola han interpretat amb teatre, música i dansa els diferents elements que integren el lema d’aquest curs ‘Imagina’. Ha estat una activitat en la que s’ha convidat als alumnes a somiar en un curs en el que tot és possible. La música també ha estat protagonista en aquesta jornada, i un grup d’alumnes han interpretat el tema ‘Imagine’ de John Lennon amb diferents instruments musicals. Per acabar, alumnes i professors han interpretat el lema ‘Si anem junts és millor’. A l’edifici La Salle l’alumnat de primària també han participat de diferents activitats on la música, la dansa i la reflexió al voltant del lema també han estat les protagonistes. 

 

Inauguració del curs a primària

 

‘Imagina’, el lema del nou curs

El lema que vehicula les diferents activitats curriculars i no curriculars que es realitzen durant el curs a l’escola és enguany ‘Imagina’. A través de la imatge i del contingut que acompanya aquesta proposta es busca afavorir el potencial creatiu de l’alumnat alhora que es contribueix a construir un nou curs ple d’il·lusions i nous reptes. El lema també convida a construir una societat més justa i solidària en la qual desenvolupar una consciència crítica i compromesa amb la justícia i la solidaritat.