Sensibilització i reciclatge a la platja

Els alumnes de 1r d’ESO del Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer de Cambrils han participat en una activitat de sensibilització i neteja de residus en les platges cambrilenques. L’activitat s’ha realitzat en el marc de matèria FAIG en la qual, durant els primers mesos es treballen diferents aspectes relacionats amb la sostenibilitat. Així, el projecte està integrat en la iniciativa Escola Verda, en la que ja està certificada l’escola. 

 

La campanya de recollida de residus és una proposta engegada per l’ONG Chelonia a través de la iniciativa Mares Circulares que realitza diferents activitats de sensibilització a les escoles per conscienciar a l’alumnat sobre la problemàtica dels residus sòlids a les nostres platges, principalment plàstics, que acaben al fons marí perjudicant l’ecosistema.

 

Prop de noranta alumnes han participat en la neteja juntament amb els delegats verds de secundària que formen l’Eco-team. En poc més d’una hora s’han aconseguit retirar prop de 400 quilograms d’escombraries. Una novetat d’aquesta campanya és que en la recollida de la fracció d’envasos s’han separat aquells que són PET per a la seva posterior reutilització en fabricació d’equipament esportiu i nous envasos. 

 

L’activitat s’ha completat amb una xerrada prèvia a la recollida durant la qual, els alumnes han pogut conèixer millor els perills dels microplàstics així com la importància del reciclatge i la reutilització del plàstic PET.

 

  • Galeries
  • Projectes
  • FEAC o Escola de Pares
  • Contacte

Accedeix a les fotografies de tots els nostres events, celebracions, conferències, excursions...

   
Read More

    

 
Read More

Si vols inscriure't al FEAC, envia un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  o truca al telèfon 977369809 Indicant el teu nom, telèfon i curs dels teus fills i si vol tarda o nit.

 

 

 

familia feliz con fondo en bajaMÉS INFORMACIÓ. CLICA A LA IMATGE

Read More

Contacte

Podeu contactar amb el col·legi enviant un e-mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Petició de certificats

Els certificats degudament sol·licitats, es podran recollir a la Secretaria del centre, per a la persona interessada, en un termini mínim de DOS DIES després d'haver fet la sol·licitud.

La documentació que es demani ha de ser recollida per l'interessat/da. En cas contrari, cal adjuntar autorització signada i fotocòpia del DNI/passaport/NIE del sol·licitant.

Cal que descarregueu els fitxers PDF, clicant sobre la icona.

Un cop omplerts i signats ens els feu arribar personalment o per correu electrònic escanejats.


Descarregar els certificats.

Read More