El menjador

 

summer-2002875 1920

 

 

LA CUINA.-

 L'Eduard, la Marcelina i la Isabel s'encarreguen ,cada dia ,de cuinar per a tota l'escola els diferents menús que es necessiten per donar el servei a les necessitats de l'alumnat. Menú mensual i menú adaptat per a alumnes  (sense fructosa, sense fruits secs, sense gluten, sense lactosa, sense ou, sense carn de porc, sense PLV,sense llegum, especials dieta.) Cada dia hi posen tot el seu esforç per a que sigui gustós i estigui al punt.

L'empresa Àgora ens busca productes de bona qualitat i de proximitat fent una aposta per:

  • Realitzar un menú equilibrat,  amb l'assessorament de la dietista nous plats i diferents maneres de cuinar per a que els nostres alumnes tinguin una bona alimentació, sana, i gustosa.
  • Introduir  productes ecològics com pasta  i llegums a la dieta,
  • Elaborar plats amb productes nous com quinoa i tofu que porten proteïna vegetal, molt més sana que la proteïna animal.

L'EQUIP DE MONITORS.

Un equip de monitors i monitores amb el Francesc Domingo com a coordinador, format per la Carla amb alumnes de primer, el Dani amb alumnes de segon, l'Anna amb alumnes de 3r, la Sara amb alumnes de 4t, el Miquel amb els alumnes de 5è i un grup de professors de l'escola amb alumnes de 6è.

Un grup de monitors que estan cada dia amb els alumnes, dins el menjador, que coneixen els hàbits dels alumnes i que els eduquen en el menjar bé, l'ordre i la convivència. Els alumnes després surten al pati on poden trobar espais lúdics lliures o bé dirigits pels monitors/monitores i que també comptem amb el Paco i la  seva senyora,   del club de bitlles catalanes ,que cada dijous organitzen el joc i els conviden a particpar en jornades extraescolar i competicions.