Preinscripció 2020-21

 girl-160166

Procés de preinscripció i matrícula ( de l'13 de maig al 22 de maig)

 


Juntament amb la sol·licitud de preinscripció (o de la impressió de la sol·licitud que s'ha enviat per Internet) cal presentar la documentació en el termini establert i en el centre que s'ha demanat en primer lloc.

A cada sol·licitud se li assigna de manera aleatòria un número que ha de servir per ordenar-les en cas d'empat. Quan el nombre de sol·licituds d'admissió és superior a l'oferta de places s'apliquen, per ordre: els criteris de prioritat específics, els criteris generals i els criteris complementaris.

Aquests criteris, i el barem de punts que tenen associat, permeten ordenar totes les sol·licituds. El barem s'aplica en relació amb el centre demanat en primer lloc i es manté per a la resta de peticions. En les situacions d'empat que es produeixin després d'aplicar aquests criteris, l'ordenació de les sol·licituds afectades es fa per sorteig públic.

 

Documentació identificativa


El formulari de sol·licitud s'ha de presentar, en tots els casos, acompanyat dels documents següents:

Original i còpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si l'alumne o alumna està en situació d'acolliment, la resolució d'acolliment del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
Original i còpia del DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor/a o guardador/a de fet) o, si el sol·licitant és estranger, de la targeta de residència on consta el NIE o el passaport. Si es tracta d'estrangers comunitaris, document d'identitat del país d'origen.
Original i còpia del DNI de l'alumne o alumna major de 14 anys o si té DNI tot i ser menor de 14 anys.

De forma extraordinària, les dades d'identificació o de filiació dels alumnes estrangers també es poden acreditar amb el document d'identitat, el llibre de família del país d'origen o la documentació alternativa que la persona pugui aportar. El director o directora del centre la valorarà i deixarà constància per escrit de la decisió adoptada.

 PDFFormulari preinscripció 

 

Barems per a la puntuació:

school-4734192 1920

 

Presentació telemàtica de la documentació:

Del 13 al 22 de maig 

Es pot omplenar aquest formulari i enviar-lo juntament amb la documentació escanejada per correu electrònic a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Rebreu un correu de contestació amb la comfirmació  o acús de rebut i ja està. Caldrà més endavant estar atents al calendari publicat per veure si tota la documentació, la puntuació,, és correcte i rebran notificació del Departament d'Educació el dia que es realitzi el sorteig per desempatar, si fos necessari.

Per a qualsevol informació o dubte poden dirigir-se al correu del centre  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  i els ajudarem com calgui. També al tlf. 977369809

 

Presentació personal de la documentació

Setmana del 18 al 22 de maig 

Caldra demanar dia i hora per correu o bé per telèfon 977369809. Es concertarà visita per la porta del C/Creus 11 en rigorós ordre. Cal anar amb mascareta, guants i portar els papers originals i fotocopiats  de la documentació.  Cal ser extremadament prudent!