Karin Martí guanya el 1r Premi de dibuix

L’alumna del Vidal i Barraquer, Karin Martí, és la guanyadora del XII Concurs de Dibuix que organitza el Parc Nacional d’Aigüestortes

L’obra de la cambrilenca ha estat seleccionada entre 241 dibuixos enviats des d’una vintena de centres catalans

 

L’alumna del Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer de Cambril, Karin Martí, ha estat la guanyadora del XII Concurs de Dibuix Naturalista que organitza el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. El concurs va tenir lloc el curs anterior i la pandèmia va obligar a canviar les bases per tal que els dibuixos es presentessin finalment en format electrònic. Una vintena de centres educatius d’arreu de Catalunya van participar en el certamen presentant un total de 241 obres originals amb tècniques diverses: llapis, aquarel·la, carbonets… Finalment el jurat va votar el paisatge Un reflex molt natural de l’alumna del Vidal i Barraquer, Karin Martí, amb el primer premi. 

 

concurs dibuix

 

L'acte de lliurament del premi ha estat conduït pel que va ser el seu tutor el curs passat, José Garcia. Durant el mateix, s'ha lliurat el premi, l'ordinador portàtil, així com un diploma en reconeixement del premi aconseguit.