MENJADOR

MENJADOR 

Benvolguts pares i mares.

Hem implementat una nova manera de gestionar el menjador, seguint la línia de planificació marcada per la certificació de qualitat ISO 2015 que ens impulsa a la millora sistemàtica de les diferents àrees que composen l'escola.

  • Hem introduit una nova manera de comprar els tíquets, més àgil i còmoda. Recordeu que cal comprar els tíquets i després VALIDAR, és a dir, distribuir els tíquets comprats en el calendari que apareix. Automàticament es genera el llistat d'alumnes que es queden a menjador. Us demanem que ho feu amb temps i sempre abans de les 10 del matí per tal de millorar la gestió de la cuina.

 

  • Aquest any els que es quedaran cada dia al menjador, els fixes,  hauran de realitzar el pagament del mes mitjançant el tpv escola, una eina que permet agilitzar la gestió del menjador escolar. 

 

  • El menjador segueix gestionat per l'escola, però compta amb l'assessorament de l'empresa Àgora que ens ha de permetre enriquir i millorar la gestió tècnica de la cuina, facilitar més varietat en els menús, més rics, més orientats a donar a conèixer als alumnes i les famílies una sèrie d'aliments poc coneguts de vegades i altres més habituals però poc valorats des del punt de vista nutricional. Adaptació del menú per a alumnes amb al.lergies i/o altres necessitats

 

  • Àgora ens permet compartir la seva experiència tècnica en alimentació, per oferir uns menús simpàtics, estimulants, amb novetats d'aliments i una preparació acurada, equilibrada, natural i de qualitat, garantint els processos sanitaris i tècnics tan rigorosos en una escola que obté la certificació de qualitat tant en el procés d'ensenyament aprenentatge com en el menjador, com a garantia del bon fer que ens proposem cada curs. 

 

  • Animació a l'hora del menjador.També a les dues de la tarda, els alumnes que es queden al menjador gaudiran de l'ànimació del Dídac que cada dilluns realitzarà un taller de música de percusió obert a tothom, el dimecres la Rocío obrirà el seu taller de dansa i moviment, de motricitat també de dues a tres i el dijous realitzarem concursos de bitlles catalanes a la mateixa hora.

Tot un seguit de'actuacions que persegueixen una sola finalitat, donar el millor servei educatiu a les nostres famílies.

Gràcies per la vostra confiança.

Menú dinar           Menú sopar(proposta)

 

 

 

 

 

 applus logo 1