Atenció al públic:

8-13,30h / 15-17,30h

Av. Passeig la Salle, 4

43850 Cambrils

977 369 809 / 977 369 046

cvidalibarraquer@cvbcambrils.cat

secretaria@cvbcambrils.cat

Escola

Benvinguts a la nostra escola

La nostra escola és un centre educatiu nascut de la voluntat de la família Vidal i Barraquer amb la col·laboració de les Germanes Vedruna i dels Germans de La Salle l’any 1885.

ELS NOSTRES VALORS

Un equip professional que imparteix l’acció educativa des de l’etapa d’infantil fins a ESO, valorant i reforçant les actituds en l’aprenentatge i en la manera d’aprendre.

El nostre estil educatiu es caracteritza per la valoració de la persona i de les relacions interpersonals, en un clima familiar, senzill, proper i alegre que converteixi l’alumne en protagonista del seu procés educatiu. Un estil educatiu que es manté compromès amb l’entorn i amb l’escola cristiana.

UNA ESCOLA DE QUALITAT

La nostra escola sempre ha apostat per la millora constant com una opció necessària per garantir un projecte educatiu de qualitat i de responsabilitat vers les famílies que ens confien l’educació dels seus fills. L’any 2016 ens vam decidir per entrar en un sistema de gestió que ens permetés afrontar nous reptes i facilités la millora constant en la gestió de l’escola. Així varem començar a treballar dins el Projecte de Qualitat i obtenir la certificació UNE-EN ISO9001:2015.

El Departament d’Orientació i Intervenció Psicopedagògica vetlla per atendre totes les demandes relacionades amb el procés d’aprenentatge i amb el benestar psicològic i emocional de tots els alumnes.

ELS NOSTRES SERVEIS

Menjador escolar amb cuina pròpia

Menjador gestionat des de la pròpia escola amb la col·laboració de l’empresa Àgora que ens assessora amb la higiene i l’alimentació.

Centre formador y examinador de Cambridge

Formen als nostres alumnes i els presentem a les proves certificades per Cambrigde.

Tecnologies de la informació i aprenentatge

Els nostres alumnes treballen amb l’entorn digital, facilitant l’aprenentage i la comunicació.

Assessorament psicopedagògic

Un equip de professionals en psicologia i pedagogia, que orienten a les famílies i als alumnes.

Servei d'acollida

Servei destinat a les famílies que necessiten al matí un suport per la conciliació de la vida laboral en l’horari en deixar els fills/es a l’escola. Els nens i nenes estan sota la supervisió de personal de l’escola. De 7,40 h del matí fins a les 9 del matí.

Escola sostenible

Treballem i posem en pràctica la sostenibilitat, educant amb la convicció que podem satisfer les necessitats del present sense comprometre la capacitat de les generacions futures.

EQUIP DIRECTIU

POLÍTICA DE QUALITAT

Garantim que som capaços d’identificar les necessitats dels nostres alumnes i famílies. Oferir el servei adequat que cobreixi aquestes necessitats. Apliquem la millora continuada i la innovació en el nostre servei educatiu. Impliquem el Claustre de professors i les persones del centre i garantim que tenen la formació i les capacitats necessàries per oferir un servei educatiu de qualitat. Impliquem individualment i col·lectiva, els alumnes i les famílies en la gestió del centre. Tendim a definir i obtenir els recursos que es considerin necessaris per oferir el servei educatiu de qualitat. Complim amb els requisits legals que ens afectin.

  • Claredat en el sistema de funcionament Pautes objectives d’anàlisi i millora
  • Optimització de recursos
  • Satisfacció de les persones implicades Millora de la imatge externa
  • Augment dels nivells dels resultats
  • L’Equip Directiu hi està totalment implicat. Tots els seus membres formen part de la Comissió de Qualitat i un d’ells assumeix la responsabilitat de la Coordinació de la Qualitat.

PLA DE CONVIVÈNCIA

El Projecte de convivència reflecteix les accions  encaminades a millorar les relacions personals a l’escola que poden ser abordades des de tres nivells diferents: valors i actituds, resolució de conflictes i el marc organitzatiu.

Aquestes accions parteixen del codi ètic de la institució i van adreçades a la millora de la convivència i la protecció de les persones més vulnerables en tres àmbits diferents, aula, centre i entorn, en el benentès que la permeabilitat entre aquests tres àmbits d’intervenció afavoreix la transferència d’aprenentatges, valors, actituds i hàbits relacionals.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website