Atenció al públic:

8-13,30h / 15-17,30h

Av. Passeig la Salle, 4

43850 Cambrils

977 369 809 / 977 369 046

cvidalibarraquer@cvbcambrils.cat

secretaria@cvbcambrils.cat

Menú del mes

MENÚ DEL MES

El servei de menjador

L’escola considera el servei de menjador com una facilitat per a l’alumnat i les famílies, però també s’ho mira com una iniciació als bons hàbits alimentaris, els quals contribueixen a una educació global i també es preocupa que l’alumne/a consumeixi els aliments de la dieta mediterrània que se li ofereixen.

ALIMENT DEL MES

Menjador escolar amb cuina pròpia

El menjador escolar és un dels serveis que ofereix la nostra escola, un servei realitzat per un equip de professionals que immersos en un procés continuat de qualitat, busca oferir cada cop més professionalitat, més caliu personal en la convivència i una dieta equilibrada amb el consum dels diferents aliments que aporten al nostre cos els nutrients necessaris per a un desenvolupament harmoniós i saludable.

Els alumnes surten de la classe  i van amb el monitor/a per grups classe  a rentar-se les mans. A l’entrada al menjador  s’asseuen a la taula, al lloc reservat pel grup classe, on els serveixen el menjar i l’aigua.

En acabar el grup, surten amb el monitor dipositant la safata al lloc adequat sota la supervisió del personal de cuina. Es renten les dents i surten al pati o van al taller que tenen preparat, fins a l’hora d’entrar a l’aula.

El nostre menjador escolars és:

  • Educatiu, perquè complementa l’àmbit pedagògic com alimentari.
  • Relacional, l’alumnes és el protagonista, conviu i aprèn a conviure amb els altres.
  • Lúdic, aprèn a desenvolupar-se a partir del joc i de les vivències
  • Emocional, un monitor per a cada grup, els alumnes el coneixen i confien en el monitor que els acompanya.
  • Ecològics i de proximitat perquè el lloc on vivim és important i cal tenir-ne cura. Som escola que camina cap a la sostenibilitat.
  • Saludable, oferint una dieta sana, variada i equilibrada.

La cuina

L’Eduard, la Marcelina i la Isabel s’encarreguen, cada dia, de cuinar per a tota l’escola els diferents menús que es necessiten per donar el servei a les necessitats de l’alumnat. Menú mensual i menú adaptat per a alumnes (baix en fructosa, sense fruits secs, sense gluten, sense lactosa, sense ou, sense carn de porc, sense PLV, sense llegum, especials dieta.) Cada dia hi posen tot el seu esforç perquè sigui gustós i estigui al punt.

L’empresa Àgora ens aporta tècnica i seguretat alimentària, busca productes de bona qualitat i de proximitat fent una aposta per:

  • Realitzar un menú equilibrat, amb l’assessorament de la dietista, amb nous plats i diferents maneres de cuinar perquè els nostres alumnes tinguin una bona alimentació, sana, i gustosa.
  • Introduir productes ecològics com pasta i llegums a la dieta,
  • Elaborar plats amb productes nous com quinoa i tofu que porten proteïna vegetal, molt més sana que la proteïna animal.

L'equip de monitors

Un equip de monitors i monitores amb la Susana, l’Esther i la Maria amb els alumnes de I-3, la Bea, l’Eduard, La Maria, la Roser, la Fina,  Lucy, Ivet completen l’equip d’infantil. A primària   la Roser Piqué com a coordinadora,  coordina l’equip de primària format per la Pili amb alumnes de primer, la Meritxell amb alumnes de segon, la Sara amb alumnes de 3r, la Sandra amb alumnes de 4t, La  Carla amb els alumnes de 5è i  l’Aida amb alumnes de 6è juntament amb la Glòria i la Maria que ens fan suport.

Un grup de monitors que estan cada dia amb els alumnes dins el menjador, que coneixen els hàbits dels alumnes i que els eduquen en el menjar bé, l’ordre i la convivència. Després de dinar els alumnes tenen el temps i l’espai per rentar-se les dents, afavorint així el treball d’aquest hàbit d’higiene. Els alumnes després surten al pati on poden trobar espais lúdics lliures o bé dirigits per les monitores.

Hem implementat una nova manera de gestionar el menjador, seguint la línia de planificació marcada per la certificació de qualitat ISO 2015 que ens impulsa a la millora sistemàtica de les diferents àrees que componen l’escola.

L’APP TPV escola ens permet una nova manera de comprar els tiquets, més àgil i còmoda. Aquest curs els que prefereixen quedar-se cada dia, també hauran de comprar el bon mensual mitjançant el TPV.

Recordeu que és a dir, distribuir els tiquets comprats en el calendari que apareix. Automàticament es genera el llistat d’alumnes que es queden a menjador. Us demanem que ho feu amb temps i sempre abans de les 10 del matí per tal de millorar la gestió de la cuina.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website