Atenció al públic:

8-13,30h / 15-17,30h

Creus, 11

43850 Cambrils

977 369 809 / 977 369 046

cvidalibarraquer@cvbcambrils.cat

Menú del mes

MENÚ DEL MES

Menjador escolar amb cuina pròpia

El menjador escolar és un dels serveis que ofereix la nostra escola, un servei realitzat per un equip de professionals que immersos en un procés continuat de qualitat, busca oferir cada cop més professionalitat, més caliu personal en la convivència i una dieta equilibrada amb el consum dels diferents aliments que aporten al nostre cos els nutrients necessaris per a un desenvolupament harmoniós i saludable.

Aquest any amb les mesures higièniques i sanitàries necessàries per a preservar la salut.

Els alumnes surten de la classe amb la mascareta i van amb el monitor/a per grups classe o bombolla a rentar-se les mans. A l’entrada al menjador els desinfectem amb gel hidroalcohòlic les mans i s’asseuen a la taula, al lloc reservat pel grup classe i separats dels altres, on els serveixen el menjar i l’aigua. Es treuen la mascareta i se la guarden a un sobre o funda per tal de garantir la higiene de la mascareta mentre dinen.

En acabar el grup, surten amb el monitor dipositant la safata al lloc adequat sota la supervisió del personal de cuina. Es desinfecten altre cop les mans amb el gel i surten al pati marcat per al seu grup, fins a l’hora d’entrar a l’aula.

El nostre menjador escolars és:

  • Educatiu, perquè complementa l’àmbit pedagògic com alimentari.
  • Relacional, l’alumnes és el protagonista, conviu i aprèn a conviure amb els altres.
  • Lúdic, aprèn a desenvolupar-se a partir del joc i de les vivències
  • Emocional, un monitor per a cada grup, els alumnes el coneixen i confien en el monitor que els acompanya.
  • Ecològics i de proximitat perquè el lloc on vivim és important i cal tenir-ne cura. Som escola que camina cap a la sostenibilitat.
  • Saludable, oferint una dieta sana, variada i equilibrada.

La cuina

L’Eduard, la Marcelina i la Isabel s’encarreguen, cada dia, de cuinar per a tota l’escola els diferents menús que es necessiten per donar el servei a les necessitats de l’alumnat. Menú mensual i menú adaptat per a alumnes (baix en fructosa, sense fruits secs, sense gluten, sense lactosa, sense ou, sense carn de porc, sense PLV, sense llegum, especials dieta.) Cada dia hi posen tot el seu esforç perquè sigui gustós i estigui al punt.

L’empresa Àgora ens aporta tècnica i seguretat alimentària, busca productes de bona qualitat i de proximitat fent una aposta per:

  • Realitzar un menú equilibrat, amb l’assessorament de la dietista, amb nous plats i diferents maneres de cuinar perquè els nostres alumnes tinguin una bona alimentació, sana, i gustosa.
  • Introduir productes ecològics com pasta i llegums a la dieta,
  • Elaborar plats amb productes nous com quinoa i tofu que porten proteïna vegetal, molt més sana que la proteïna animal.

L'equip de monitors

Un equip de monitors i monitores amb la Roser Piqué com a coordinadora, format per la Meritxell amb alumnes de primer, la Sandra amb alumnes de segon, la Sara amb alumnes de 3r, la Jenifer amb alumnes de 4t, La Pili amb els alumnes de 5è i un grup de professors de l’escola amb alumnes de 6è juntament amb la Roser i l’Esther.

Un grup de monitors que estan cada dia amb els alumnes dins el menjador, que coneixen els hàbits dels alumnes i que els eduquen en el menjar bé, l’ordre i la convivència. Els alumnes després surten al pati on poden trobar espais lúdics lliures o bé dirigits pels monitors/monitores.

Hem implementat una nova manera de gestionar el menjador, seguint la línia de planificació marcada per la certificació de qualitat ISO 2015 que ens impulsa a la millora sistemàtica de les diferents àrees que componen l’escola i aquest curs implementant les normes del PROCICAT per a la COVID-19.

L’APP TPV escola ens permet una nova manera de comprar els tiquets, més àgil i còmoda. Aquest curs els que prefereixen quedar-se cada dia, també hauran de comprar el bon mensual mitjançant el TPV.

Recordeu que és a dir, distribuir els tiquets comprats en el calendari que apareix. Automàticament es genera el llistat d’alumnes que es queden a menjador. Us demanem que ho feu amb temps i sempre abans de les 10 del matí per tal de millorar la gestió de la cuina.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.