Atenció al públic:

8-13,30h / 15-17,30h

Av. Passeig la Salle, 4

43850 Cambrils

977 369 809 / 977 369 046

cvidalibarraquer@cvbcambrils.cat

secretaria@cvbcambrils.cat

El Cardenal Vidal i Barraquer premiat en la VII edició de l’Eduemprèn de la Salle Catalunya

Els tres grups seleccionats del Vidal i Barraquer assoleixen excel·lents resultats en la jornada final celebrada a la Salle Bonanova (Barcelona) i un d’ells s’emporta el premi al millor vídeo

Tres equips d’alumnes de 3r d’ESO del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer (Cambrils) han participat en la cloenda de la VII edició de l’Eduemprèn que té lloc a la Salle Bonanova (Barcelona). L’alumnat havia d’exposar el seu projecte d’emprenedoria en el que han treballat tot el curs. Els projectes es desenvolupen buscant complir alguns dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. 

Els equips cambrilencs eren tres: Ecofitness, Greenomic i Derpoel. 

Els primers han projectat un gimnàs en el qual les màquines de càrdio abastirien d’electricitat la instal·lació i es destinarien els beneficis que generessin els excedents a diferents ONGs. Més enllà de la presentació, el grup ha creat un vídeo en format stop motion (animació a través de fotogrames congelats) que li ha valgut el premi al Millor Vídeo del certamen. 

En sisena posició de tot Catalunya ha quedat el grup Greenomic. Aquests cambrilencs han desenvolupat un prototip de contenidor que separa els diferents residus i alhora bonifica a aquells usuaris i usuàries que realitzen el reciclatge de forma correcta.

El tercer grup de la nostra escola, Derpoel, han creat una turbina que amb l’aire dels extractors i xemeneies genera energia que es pot utilitzar a la mateixa llar.

En total, 44 equips, 17 escoles i 188 alumnes s’han donat cita a la VII edició de l’Eduemprèn. Els tres equips cambrilencs han obtingut la 6a, 12a i 13a posició global en el certamen.

Comments are closed.

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website