Atenció al públic:

8-13,30h / 15-17,30h

Av. Passeig la Salle, 4

43850 Cambrils

977 369 809 / 977 369 046

cvidalibarraquer@cvbcambrils.cat

secretaria@cvbcambrils.cat

El col·legi Cardenal Vidal i Barraquer lliura els diplomes de Cambridge als alumnes que han superat els exàmens oficials

Una setantena d’alumnes del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer han recollit aquest dimarts els seus diplomes acreditatius del nivell d’anglès dels exàmens que la Universitat de Cambridge realitza al centre. L’acte de lliurament de diplomes ha tingut lloc al pati interior de l’edifici La Salle del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer. L’alumnat ha participat en exàmens dels nivells Movers i Flyers (a Primària), KET (Key English Test), PET (Preliminary English Test) i First Certificate (a l’ESO).

Com a centre examinador, el col·legi Cardenal Vidal i Barraquer va acollir els exàmens el passat mes de maig. L’alumnat va haver de superar proves de gramàtica, redacció, expressió oral i comprensió auditiva. Totes aquestes proves són enviades després a la Universitat de Cambridge, on són avaluades pel seu professorat. 

Tot l’alumnat de l’escola té la possibilitat de presentar-se a aquests exàmens a partir de 4t de primària, per tal d’acreditar el seu nivell d’anglès. Per tal de preparar a l’alumnat, el propi centre ofereix classes d’anglès extraescolars que començaran el mes d’octubre. A primària s’ofereixen els nivells de Movers i Flyers. Els primers acostumen a ser alumnes de 4t i 5è (en funció del nivell), mentre que els segons són de 5è i 6è. A partir de l’ESO, l’alumnat es pot presentar als nivells KET i PET, que s’estudia a 1r i 2n i a 3r i 4t, respectivament, sempre depenent del nivell de coneixement de la llengua dels nois i noies. 

Acte de lliurament de diplomes

L’acte de lliurament de diplomes ha comptat amb la presència del president de la Fundació del Cardenal Vidal i Barraquer, Francesc Recasens i el director de l’European College, Ramón Solé i la directora del centre, Pilar Bas. També hi han participat les professores d’anglès de l’escola Esperanza Miguel, Sònia López, Saray Torrado i Eulàlia Cedó. En acabar l’acte de lliurament, els participants han realitzat la fotografia de família i l’escola ha ofert un aperitiu als participants en l’acte.

Comments are closed.

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website