Atenció al públic:

8-13,30h / 15-17,30h

Av. Passeig la Salle, 4

43850 Cambrils

977 369 809 / 977 369 046

cvidalibarraquer@cvbcambrils.cat

secretaria@cvbcambrils.cat

El col·legi Cardenal Vidal i Barraquer lliura els diplomes de Cambridge 

Una seixantena  d’alumnes del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer han recollit aquest dimecres els seus diplomes acreditatius del nivell d’anglès dels exàmens que realitza al centre la Universitat de Cambridge. L’alumnat ha participat en exàmens dels nivells Movers i Flyers (a Primària); KET (Key English Test), PET (Preliminary English Test) i First Certificate (a l’ESO).

L’acte de lliurament de diplomes ha tingut lloc a la sala polivalent de l’edifici La Salle del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer. En primer lloc, el coordinador del projecte Cambridge ESOL-FECC, Ramon Solé i la directora de l’escola, Pilar Bas, han explicat la importància dels certificats i han felicitat l’alumnat. Solé, com a director de l’European College, s’ha fet ressò de la voluntat d’apropar Cambridge a tot l’alumnat per tal que assoleixin el domini de l’anglès en totes les competències. Per a Solé, “aprendre anglès fa créixer i obre nous horitzons”. De fet, els exàmens de Cambridge tenen reconeixement per part de totes les universitats de l’Estat i d’Europa. 

Un cop lliurats els diplomes, s’ha fet la fotografia de tots els participants i ha tingut lloc un refrigeri al pati de l’edifici. 

El Vidal i Barraquer de Cambrils, centre examinador de Cambridge

Com a centre examinador, el col·legi Cardenal Vidal i Barraquer va acollir els exàmens el passat mes de maig. L’alumnat va haver de superar proves de gramàtica, redacció, expressió oral i comprensió auditiva. Totes aquestes proves són enviades després a la Universitat de Cambridge, on són avaluades pel seu professorat. 

Tot l’alumnat de l’escola té la possibilitat de presentar-se a aquests exàmens a partir de 4t de primària, per tal d’acreditar el seu nivell d’anglès. Per tal de preparar a l’alumnat, el propi centre ofereix classes d’anglès extraescolars que comencen aquest  mes d’octubre. A primària s’ofereixen els nivells de Movers i Flyers. Els primers acostumen a ser alumnes de 4t i 5è (en funció del nivell), mentre que els segons són de 5è i 6è. A partir de l’ESO, l’alumnat es pot presentar als nivells KET i PET i també els de First Certificate, que s’estudia a 1r i 2n i a 3r i 4t, respectivament, sempre depenent del nivell de coneixement de la llengua dels nois i noies. 

Comments are closed.

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website