Atenció al públic:

8-13,30h / 15-17,30h

Av. Passeig la Salle, 4

43850 Cambrils

977 369 809 / 977 369 046

cvidalibarraquer@cvbcambrils.cat

secretaria@cvbcambrils.cat

Els alumnes de Secundària Inés Alfaro i Julen Sansó acaben finalistes dels XVII Premis Literaris de Constantí

Dos alumnes de 1r i 3r d’ESO del Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer han acabat finalistes en la dissetena edició dels Premis Literaris de Constantí. Es tracta d’Inés Alfaro i de Julen Sansó. Tots dos han escrit textos inèdits sobre l’amistat, el tema central d’enguany. La gala de lliurament va tenir lloc el passat diumenge 4 de febrer al Pavelló Poliesportiu d’aquesta localitat, que tancava així la seva Festa Major d’Hivern. Ambdós van rebre un diploma com a finalistes i el seu relat inèdit apareix publicat en el llibre recull de tots els premiats. 

En aquesta XVII edició, el tema escollit ha estat els “Relats d’amistat” que, sota diverses formes, és un assumpte clàssic en literatura, cinema i televisió. L’amistat és una forma d’amor, és un sentiment, a més d’una virtut noble que ens iguala com a éssers humans i ciutadans i que es viu segons edat.

Un total de 473 treballs s’han presentat en aquesta cita literària

L’editorial Silva, en col·laboració amb l’àrea de cultura de l’Ajuntament de Constantí, han promogut un any més aquests Premis Literaris. Un total de 473 treballs s’han presentat al concurs dividits en 4 categories: adults (a partir dels 21 anys), júniors (de 17 a 21 anys), joves (de 13 a 16 anys) i infants (fins a 12 anys). 

Comments are closed.

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website