Atenció al públic:

8-13,30h / 15-17,30h

Av. Passeig la Salle, 4

43850 Cambrils

977 369 809 / 977 369 046

cvidalibarraquer@cvbcambrils.cat

secretaria@cvbcambrils.cat

Èxit en la festa solidària pro ANTIAN

Més de 2.500 euros per a la investigació de la mutació del gen ADSL, una afecció que pateixen només 80 persones al món, entre elles dos germans de Cambrils

El Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer acollia ahir a la tarda la Festa Solidària en benefici de l’associació ANTIAN. Tot un èxit de solidaritat promogut per un grup d’alumnes de 4t d’ESO que realitzen el seu projecte APS i amb la col·laboració de la comunitat educativa del centre. En total es van recaptar poc més de 2.500 euros que es destinaran a la investigació d’una malaltia ultrarara que afecta dos nens locals, Anton i Andreu, així com només una vuitantena de persones més a tot el món. A través de col·laboracions amb institucions com la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Hospital de la Vall d’Hebron, l’associació ANTIAN està treballant per comprendre millor aquesta malaltia, que és causada per una mutació del gen ADSL i es manifesta amb retards psicomotors, convulsions epilèptiques i trets d’autisme.

Des de les 16:00 fins a les 19:00, les activitats programades van captivar a totes les edats, amb espectacles de màgia, pintura facial, xapes personalitzades, tatuatges temporals, curses de cotxes amb pedals, un laberint làser i competicions cooperatives. A més, els assistents van poder gaudir d’un berenar i participar en una rifa solidària, amb tots els beneficis destinats a l’Associació ANTIAN.

Cal destacar la implicació de diferents empreses locals que han fet possible aquesta festa. En concret, l’Xtreme Park, Tarraco Adventure, Topolino, Carlin Papereria, Llibreria Escrivà, Vides Màgiques, Corseteria Nuria, Pizzeria Lamborghini, Cerima Cherries, Casa Sarrà, llibreria Torrevisca i Calçats Torné.

L’activitat s’ha obert a tot el municipi i no només a les famílies de l’escola.

Comments are closed.

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website