Atenció al públic:

8-13,30h / 15-17,30h

Av. Passeig la Salle, 4

43850 Cambrils

977 369 809 / 977 369 046

cvidalibarraquer@cvbcambrils.cat

secretaria@cvbcambrils.cat

Col·legi Vidal i Barraquer batega per la Marató

El miler d’alumnes del Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer s’han trobat aquest matí al pati de l’edifici la Salle amb un objectiu ben solidari: construir i fer bategar un cor gegant pro Marató de TV3. Nens i nenes d’Infantil, Primària i ESO han col·laborat en aquesta celebració agafant un full vermell amb el qual han format aquest cor gegant. La cançó coral Pel cor, inclosa en el disc de la Marató, ha estat la banda sonora al ritme de la qual ha bategat aquest cor gegant.  

Moment de la coreografia de l'alumnat de 5è i 6è.

Amb el cor com a símbol protagonista també s’ha volgut posar de manifest la solidaritat de l’escola envers la Marató que en aquesta edició número 31 es dedica a la salut cardiovascular. I tot plegat tenint en compte les dades de l’Organització Mundial de la Salut, segons les quals, les malalties cardiovasculars són la principal causa de mort als països desenvolupats.

La celebració també ha comptat amb actuacions musicals i de dansa, en les quals, l’alumnat de 5è i 6è de primària ha representat la cançó Umbrella inclosa, també, en el disc de la Marató. Dos alumnes de 3r d’ESO han estat els encarregats de llegir un manifest amb el qual han reflexionat sobre la importància de ser solidaris amb aquesta causa. 

A més, també s’ha presentat el cartell amb el qual l’alumnat de 4t d’ESO que realitza la matèria específica de Visual i Plàstica, es presenta al Concurs “Pinta la Marató”. Aquesta és la vuitena vegada que l’escola presenta la seva proposta solidària al programa, havent aconseguit un segon premi en una ocasió entre els més de 300 cartells presentats arreu de Catalunya.  

L’acte ha finalitzat amb una flashmob en la qual alumnes del darrer curs de l’ESO han interpretat el tema musical d’Alexandra Stan Sóc forta

Comments are closed.

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website