Atenció al públic:

8-13,30h / 15-17,30h

Av. Passeig la Salle, 4

43850 Cambrils

977 369 809 / 977 369 046

cvidalibarraquer@cvbcambrils.cat

secretaria@cvbcambrils.cat

Comença la programació de Nadal al ViB

El Nadal és una època ben especial al col·legi Cardenal Vidal i Barraquer de Cambrils. Aquesta setmana ha començat una programació d’activitats pensades per aquests dies. Els primers a pujar a l’escenari del teatre que hi ha a l’edifici La Salle han estat els nens i nenes d’Infantil. Aquest dilluns, dimarts i dimecres, organitzats per classes, han exhibit les seves coreografies i cançons a pares i mares. Han representat escenes tradicionals i moments típics d’aquestes dates amb cançons ben populars i conegudes que han arrencat els somriures i aplaudiments de pares, mares i familiars. 

Ara serà el torn de l’alumnat de Primària, que a partir de dijous i la setmana vinent faran les seves actuacions. 

Les jornades de Festivals també tenen un component solidari. Tots els nois i noies de secundària han elaborat diferents manualitats i han preparat berenar en un Mercat Solidari la recaptació del qual està destinada a Càritas Cambrils. 

Manualitats solidàries pro Càritas Cambrils

Durant aquests dies hi haurà altres activitats. L’alumnat de 1r i 2n d’ESO interpretaran Nadales per als d’Infantil i Primària, respectivament. A Infantil i Cicle Inicial de Primària rebran la visita del Patge Reial i faran el Caga Tió. En definitiva, una programació especial pensada per gaudir d’aquestes dates assenyalades. 

Comments are closed.

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website