Atenció al públic:

8-13,30h / 15-17,30h

Av. Passeig la Salle, 4

43850 Cambrils

977 369 809 / 977 369 046

cvidalibarraquer@cvbcambrils.cat

secretaria@cvbcambrils.cat

Inaugurat el curs 2022-2023

“I tu, com mires?” lema d’aquest curs al col·legi Cardenal Vidal i Barraquer

El Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer inaugura el curs 2022-2023 amb un acte conjunt al pati de l’edifici la Salle. El miler d’alumnes d’infantil, primària i ESO que formen part de la comunitat educativa del centre han estat presents en aquesta activitat en la qual s’ha presentat el lema: “I tu, com mires?”. Amb aquest enunciat es vol reflexionar durant el curs sobre l’actitud que prenem en la vida per tal que les ulleres simbòliques que es posin els nois i noies els ajudin a créixer i aprendre. 

La celebració ha comptat amb les actuacions musicals d’alumnes de l’ESO i de 2n i 5è de Primària. Més tard ha tingut lloc una escenificació teatral per part de l’alumnat de secundària en el que s’ha posat de manifest el color de les diferents formes de mirar: vermell per l’emotivitat, verd per la creativitat, negre per la negativitat, groc per al positivisme i l’alegria i el blau per la capacitat d’organització.

Per últim, representants dels nens i nenes i del professorat han llegit unes pregàries per tal que, aquest curs, sigui un nou èxit. 

En definitiva, amb aquesta celebració interna, el col·legi Cardenal Vidal i Barraquer de Cambrils dona per inaugurat el curs 2022-2023 amb molta il·lusió i novetats de futur com és la posada en marxa del nou edifici d’infantil, inaugurat el passat divendres. 

Comments are closed.

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website